14
april
2022
|
13:45
Europe/Amsterdam

Avocado's met Living Wage

Newsletter (13)


Hallo, ik ben Anthony.  Samen met zo'n 80 gepassioneerde boeren telen, sorteren en verpakken we biologische avocado's hier in Kenia.

Wij zorgen ervoor dat de telers goed beloond worden voor het produceren van premium biologisch fruit.  Dit betekent dat ze nu bijna drie keer meer geld ontvangen voor hun fruit in vergelijking met hun conventionele buren.  Deze contracten zorgen ervoor dat de boeren niet alleen investeren in de toekomst van hun kinderen, maar ook de kwaliteit van hun boomgaarden verbeteren.  Door nauwe communicatie, mentorschap en technische assistentie in het veld zijn we in staat om de kwaliteit van onze Hass avocado's naar een nog hoger niveau te brengen.

Bij Eosta geloven we dat iedereen het recht heeft om een "Living Wage" te verdienen. Een leefbaar loon moet een werknemer in staat stellen om voor zichzelf en zijn gezinsleden te zorgen, zowel op het gebied van huisvesting, voeding, onderwijs, kleding, gezondheidszorg en sparen voor onverwachte gebeurtenissen. Met de biologische avocado's uit Kenia hebben we de kloof op het gebied van Living Wage kunnen dichten.

Visit my farm: natureandmore.com - (code 305)