13
april
2023
|
16:52
Europe/Amsterdam

Biologische gember uit Oeganda - beschikbaar

ginger

 

Hallo mijn naam is Lilian uit Oeganda waar we een groot biodynamisch familiebedrijf runnen. De laatste jaren is verse gember erg populair geworden. In China wordt het traditioneel beschouwd als een zeer gezonde specerij, die de "chi" of levensenergie verhoogt. Daarom noemen we het een gezondheidswonder.

De bodem. Alles begint met de bodem en zonder een gezonde, vitale bodem is het onmogelijk om gezonde vitale producten te kweken. In het verleden werden kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen gezien als de enige manier om de productie te verhogen, maar het was voor iedereen duidelijk dat het gebruik van deze producten alleen maar problemen zou veroorzaken in plaats van een vruchtbare bodem. Zoals de boeren zeggen: "De grond zal snel oud worden en afsterven". Door te werken met compost, boerderijdieren, covergewassen en intercropping is het mogelijk om een vruchtbare bodem te behouden waarop de boeren gezonde producten kunnen verbouwen in winstgevende hoeveelheden zonder het milieu te vernietigen.

Meer weten? Bezoek mijn farm: natureandmore.com - (code 765)

Neem contact op met uw Eosta account manager over de periode van beschikbaarheid en het plannen van uw leveringen of stuur ons een e-mail: info@eosta.com