22
juli
2014
|
15:21
Europe/Amsterdam

Campagne "Biologisch Zomeren"

Laten wij eerlijk zijn: de zomer gaat nu pas echt van start en tijdens de komende maanden is iedereen zo veel mogelijk gezellig buiten met familie en vrienden. Wat is er dan mooier dan een lange, warme, ontspannende avond met een fris drankje en lekkere hapjes op de barbecue? Voor veel mensen houdt barbecueën in dat er veel vlees gegeten wordt en weinig anders dan dat. Daarom heeft Nature & More de campagne “Biologisch zomeren” ontwikkeld, waarin de hoofdrol wordt gespeeld door biologische groenten en fruit.

Michaël Wilde (Manager Duurzaamheid en Communicatie) legt uit: “Het doel van de campagne is om samen met onze klanten, consumenten te informeren dat je met biologische groenten en fruit een fantastisch, eenvoudig, kleurrijk, smaakvol alternatief hebt voor de onvermijdelijke worstjes en hamburgers. Hij vervolgt: “Om de boodschap van “Biologisch zomeren” over te brengen pakken we flink uit met een brede reeks “point of sale” materialen die de winkelier in staat stelt om zijn klanten met dit mooie verhaal te bereiken. Wij hebben attractieve flyers met eenvoudige, heerlijke recepten, aantrekkelijke posters (zie bijlage) en schapkaarten die gemakkelijk aan de doos of krat bevestigd kunnen worden.

De eerste reacties van klanten zijn erg positief. Christiaan Vis (accountmanager groothandel Duitsland): “Onze klanten zijn erg enthousiast over het thema, maar ook omdat dit soort acties de omzet vergroten en een prima PR zijn.”

De campagne: “Biologisch zomeren” loopt door tot half september en concentreert zich op acht zomerproducten, waaronder ananas, zoete aardappelen, Wild Wonder tomaten en aubergines.