18
januari
2022
|
16:49
Europe/Amsterdam

Dr. Goodfood VitaPlate; Wat leg jij op je bord?

vitaplate

De Dr. Goodfood VitaPlate laat zien wat er drie keer per dag op je bord moet liggen, om een gezonde en complete maaltijd samen te stellen. 

Je hoeft alleen maar je ogen te gebruiken om je maaltijd te beoordelen op gezondheid, het is super makkelijk. Als je ervoor zorgt dat je de juiste boodschappen koopt, kun je eindeloos improviseren en variëren. De helft van het bord is gevuld met vers fruit en groenten, een kwart zijn granen en aardappelen, het andere kwart zijn eiwitbronnen. Maak het af met een beetje gezond vet. Als je volgens Dr. Goodfood VitaPlate eet, wordt je gezondheid en immuunsysteem optimaal ondersteund!

De VitaPlate is geschikt voor iedereen en sluit geen enkele persoonlijke keuze uit. Aan de verdeling van de VitaPlate kan je zelf een persoonlijke invulling geven. De exacte verhoudingen kunnen per persoon verschillen, bijvoorbeeld als je een koolhydraatbeperkt, paleo of keto dieet volgt. 

Wil je meer weten over de Vita Plate en tips krijgen over hoe je gemakkelijk je gezondheid kunt verbeteren? Kijk dan op de Dr. Goodfood  website! 

Succes!