18
april
2019
|
16:05
Europe/Amsterdam

Natural Branding op z'n Paastbest!

In plaats van het wekelijks in zonnetje zetten van een bepaalde teler of product, leggen wij deze week de focus op een aantal heerlijke biologische lente- specialiteiten die niet alleen aandacht verdienen maar ook in zeker zin op Paaseieren lijken! Bovendien worden al deze producten in harmonie met de natuur geteeld en zijn daardoor onderdeel van de oplossing in plaats van het probleem. In dat opzicht willen wij onze klanten hartelijk danken omdat jullie bijdragen aan de groei van het biologische segment en daarmee een belangrijke rol spelen om onze kwetsbare planeet schoner en groener te maken.

Feestelijke biologische kiwi's

Hoewel Eosta de mogelijkheid heeft om een breed scala aan producten te voorzien van Natural Branding, is de Kiwi onze persoonlijke favoriet. Het is niet alleen duidelijk leesbaar maar voegt juist ook waarde toe. Tegelijkertijd worden deze prachtige vitamine bommetjes nu niet meer verpakt in schadelijk plastic. Benieuwd wat Eosta voor u kan doen ? Neem dan even contact met ons op.

Zoete aardappelen- Pasen

Biologische zoete aardappelen

In het kader van de Internationale Zoete Aardappel week, zetten wij onze USA Covington variant nog een keer in de spotlight. Vooral voor deze kleinere “Paasei” maten kunnen wij u interessante prijzen bieden!