18
augustus
2016
|
12:09
Europe/Amsterdam

Nature & More lanceert True Cost animatievideo

Vandaag lanceert Nature & More de video "The True Cost of Food". In minder dan twee minuten laat deze animatiefilm zien hoe belangrijk het is om alle kosten van voedselproductie in acht te nemen, inclusief de verborgen sociale en ecologische kosten. De boodschap: Biologische producten zijn niet te duur, maar gangbare te goedkoop.

Michaël Wilde, Manager Duurzaamheid & Communicatie, legt het belang van de video uit: “True Cost Accounting is ingewikkelde materie. Veel mensen hebben ons zelfs gezegd dat het veel te ingewikkeld is om erover met consumenten te communiceren. Maar wij vinden dat consumenten het recht hebben om dit soort dingen te weten en we geloven in de betrokkenheid van consumenten."

Michaël Wilde vervolgt: "Een animatiefilm is een ideaal medium is om complexe vraagstukken op een simpele manier uit te leggen. Het doel is uiteraard om zo veel mogelijk mensen te bereiken met onze boodschap. Biologische producten zijn niet te duur, maar gangbare te goedkoop. We did the math!"

Check the video here: www.youtube.com/watch?v=MfRDA15NWao

Nature & More is the trace & tell trademark of Eosta, European market leader in organic fruits and vegetables. See also www.natureandmore.com and www.eosta.com.