19
september
2016
|
17:00
Europe/Amsterdam

Nature & More steunt Erasmus Vitaaldag met biologisch fruit

Nature & More heeft gisteren 180 dozen vers biologisch fruit bezorgd bij de Erasmus Universiteit Rotterdam voor de Erasmus Vitaaldag die vandaag plaatsvindt. De dozen met biologische physalis, appel, kiwi, peer en sinaasappel zijn strategisch over de campus verdeeld als gezonde traktatie voor de circa 3000 medewerkers. Nature & More heeft een deel van het fruit gesponsord.

Annemarie Schinkelshoek, Adviseur HR-beleid bij de Erasmus Universiteit Rotterdam, legt uit waarom de Vitaaldag zo belangrijk is: “Bij de Erasmus Universiteit willen we onze medewerkers helpen om vitaal in het leven staan. Een fijne werkplek, genoeg beweging en gezond en lekker eten horen daarbij. Tijdens en in aanloop van de Erasmus Vitaaldag laten we medewerkers kennismaken met alles wat we bieden."

Jon de Ruijter, directeur van Erasmus Sport, voegt toe: “De opvallende paarse dozen van Nature & More zullen een mooie prikkel zijn voor de medewerkers om een lekker stuk biologisch fruit te pakken. En de doos wijst ze meteen op ons programma Erasmus Vitaal waarin ze een Health Check en persoonlijk trainingsadvies kunnen krijgen."

Voor Michaël Wilde, manager duurzaamheid en communicatie bij Nature & More, smaakt de samenwerking nu al naar meer. “We zijn erg trots dat we meedoen aan zo'n leuk project bij deze gerenommeerde universiteit. Voeding en vitaliteit zijn onlosmakelijk verbonden en wij denken dat dit de komende jaren heel veel aandacht gaat krijgen. We hopen dat we in de toekomst nog vaak met de Erasmus Universiteit mogen samenwerken.”

Nature & More is het "trace & tell" merk van Eosta, distributeur van verse biologische groente en fruit. Met spraakmakende campagnes zoals Save Our Soils en de True Cost of Food zit Eosta in de voorhoede van de duurzaamheidsbeweging. Meer informatie: www.natureandmore.nl en www.eosta.nl.