17
februari
2022
|
11:29
Europe/Amsterdam

Schrijf je in voor de Fresh Expert Talk op 23 februari over Living Wage!

ouattara-awa

Het Duitse groente & fruit platform Frische Seminar organiseert een  “Fresh Expert Talk” seminar over Living Wage op 23 februari om 14 uur.  Volkert Engelsman, CEO en oprichter van Eosta, zal uitleggen hoe bedrijven Leefbaar Loon in kunnen zetten om hun sociale impact te verbeteren. Eosta is het eerste groente & fruitbedrijf met een praktische aanpak voor Leefbaar Loon en drie Living Wage producten in het winkelschap. Volkert Engelsman licht de beweegredenen en struikelblokken toe en doet verslag van zijn praktijkervaring. 

U kunt zich hier aanmelden voor het seminar (deadline 21 februari):  DFHV: Living wage is possible - Eosta CEO Volkert Engelsman at the "Frische Expert Talk" .

Achtergrondinfo:
Door promoties, kortingen en dergelijke wordt voedsel tegen steeds lagere prijzen aangeboden, wat meestal een negatief effect heeft op de lonen van landarbeiders en boeren aan het begin van de toeleveringsketen. Als pionier op het gebied van leefbare lonen in de groenten- en fruitsector heeft Eosta projecten opgezet die de werknemers van de landbouwers in staat stellen een "leefbaar loon" te verdienen.