14
oktober
2021
|
14:15
Europe/Amsterdam

Tropical Wonders - met veel kleur en smaak!

Newsletter (19)

 

Het seizoen van de Tropical Wonders is weer aangebroken en wij staan klaar om een breed assortiment aan te bieden. Onze Tropical Wonder Product Manager Andrea vertelt u graag wat meer over dit prachtige assortiment.

Andrea: "Ons biologische Tropical Wonders assortiment is een breed, kleurrijk en bovenal heerlijk assortiment van exotische vruchten die met passie zijn geteeld door onze Nature & More telers van over de hele wereld. Wat ik het leukst vind is dat we steeds nieuwe vruchten ontdekken en voor iedereen toegankelijk maken. Er zijn zoveel bijzondere producten over de hele wereld en het is geweldig dat wij ze naar Europa kunnen brengen. Mijn favoriete producten zijn biologische passievruchten en papaja's. Ze zijn beide ongelooflijk gezond. Eén portie papaja levert alle vitamine C die je op een dag nodig hebt, de vruchten zijn beide gemakkelijk te eten en hebben een heerlijke smaak. Er zijn veel manieren om ze te serveren. Zoek je inspirerende recepten in je winkel? Kijk dan hier: https://www.natureandmore.com/nl/recepten

Hieronder vindt u een goede selectie van de Tropical Wonders die we te bieden hebben. Contacteer uw Eosta account manager voor alle details!

Tropical Wonders in de spotlight: Tropical Wonders info