06
februari
2016
|
11:39
Europe/Amsterdam

Eosta debuteert op Tuinbouw Relatiedagen

Eosta staat dit jaar op dinsdag 16 februari voor het eerst op de Tuinbouw Relatiedagen, samen met het Louis Bolk Instituut. Wetenschap en handel slaan de handen ineen om voorlichting te geven over biologische tuinbouw, teneinde gangbare telers een reëel beeld te geven van de mogelijkheden om over te stappen op biologische landbouw.

Op dit moment is er al meer dan 100 ha. biologische glastuinbouw in Nederland. De biologische markt groeit echter snel, vooral de vraag naar bijzondere en smaakvolle kasproducten. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, nodigt het Louis Bolk Instituut, samen met Eosta, geïnteresseerde telers uit om langs te komen en het gesprek aan te gaan.

Praktisch
Eosta staat van dinsdag 16 februari tot en met donderdag 18 februari samen met het Louis Bolk Instituut op de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem, Stand 404. Zie ook de website van de Tuinbouw Relatiedagen.

Eosta is Europees marktleider in vers biologisch groente en fruit, met een specialisatie in Nederlands kasproduct. Nature & More is het veelbekroonde "trace & tell" transparantiesysteem van Eosta. Zie ook www.natureandmore.com.