16
november
2023
|
14:42
Europe/Amsterdam

Biologische Cranberries, een gezonde trend voor zowel de shopper als het klimaat

Grapes Hit (4)


Breid je productassortiment uit met biologische Cranberries! Omarm de gezonde trend die tegelijkertijd de klimaatverandering tegengaat. Onze biologische cranberries bieden een dubbel voordeel: ze zijn goed voor de shopper en voor de planeet. Veel veengebieden zijn veranderd in droge graslanden, wat leidt tot een enorme uitstoot van broeikasgassen. Het telen van cranberries keert het proces om, door het waterniveau te verhogen en cranberries te telen op de nieuwe wetlands. Deze cranberries worden met zorg geteeld, met behulp van milieuvriendelijke methoden die chemische inputs voorkomen, de gezondheid van de bodem verbeteren en de biodiversiteit bevorderen. Bovendien hebben ze een rijke smaak en zitten ze boordevol antioxidanten.

Specificaties: Biologisch, niet-GMO. Laat je klanten genieten van de smaak van goedheid terwijl je een positieve impact maakt. Kies vandaag nog voor biologische cranberries!"

Biologische cranberries zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, zoals in smoothies, salsa's, desserts, chutneys, comptes en sauzen.

We leveren onze biologische cranberries in verschillende verpakkingen, allemaal plasticvrij!
Neem contact op met je Eosta accountmanager voor alle details.