02
februari
2024
|
07:00
Europe/Amsterdam

De beste biologische druiven jaarrond beschikbaar

Week 6

Grape year round nl

 

Het seizoen van onze Zuid Afrikaanse biologische druiven is nu in volle gang is. Deze druiven, gekenmerkt door hun volle smaak en perfecte textuur, vormen een ware traktatie voor de liefhebbers.

Echter, de situatie in Zuid Afrika is niet zonder uitdagingen. Grote vertragingen in en rondom Zuid-Afrika en Europa hebben de levering van onze druiven enigszins bemoeilijkt. Ondanks deze tegenslagen konden we onze klanten met vaste programma's gelukkig goed voorzien.

South Africa

Opvallend is dat, ondanks de inflatie in Europa, de vraag naar biologische druiven groter is dan vorig jaar. Dit heeft te maken kunnen hebben met een sterke gangbare markt voor druiven. Ook onze plasticloze verpakkingen slaan goed aan en creëren daarmee een extra vraag naar onze beperkt beschikbaar biologische druivenrassen. 

We kijken uit naar de voortzetting van het seizoen in Zuid-Afrika tot om en nabij week 15.. Met een overgang van een paar weken zullen we het Zuid Africa seizoen laten overgaan in een aanbod met Chileense biologische druiven. Let op: de hoeveelheden van deze druiven zijn beperkt en dienen vooraf door klanten geprogrammeerd en overeen gekomen te worden om teleurstelling te voorkomen. 

Na de Zuid-Amerikaanse periode komen de Europese druiven op de markt.. Beginnend met Spaanse en Italiaanse druiven, zullen we het seizoen doorzetten met Portugese druiven vanaf augustus tot en met november. :. Daarna zetten we ons overzeese programma voort, zodat onze klanten het hele jaar door kunnen genieten van de beste biologische druiven. 

We zijn trots op de stappen die we hebben gezet en blijven zetten om onze klanten bijna jaarrond te voorzien van topkwaliteit biologische druiven. Dit alles is mogelijk gemaakt door onze toegewijde telers en het harde werk van ons team.