04
januari
2024
|
18:19
Europe/Amsterdam

Grapefruit uit het zonnige Griekenland, stel je programma samen

Grapefruit (4)

 

Hallo, mijn naam is Gerasimos en wij telen biologische citrusvruchten in Griekenland voor Nature & More. Voor mij betekent dat het respect en de bescherming van zowel het milieu als de mensen. Beide moeten gezond blijven. Biologische landbouw is een houding, een manier om je medemens en het milieu op een open, vriendelijke en coöperatieve manier te benaderen. Ik ga er niet van uit dat de natuur er alleen is om de verlangens van de mens te bevredigen. Ik beschouw mezelf als een rentmeester van het land, wat betekent dat ik de verantwoordelijkheid heb om het land duurzaam te bewerken voor de komende generaties. De omgeving waarin we leven vormt een natuurlijk-culturele eenheid waarbinnen we werken. Visit my farm: natureandmore.com - (code 578)

Griekenland staat bekend om de productie van verschillende citrusvruchten, waaronder grapefruit, omdat het klimaat gunstig is voor de citrusteelt.

We hebben veel verschillende verpakkingsmogelijkheden zoals dozen, gelaagde en cellulosenetten. Neem contact op met uw Eosta accountmanager om uw programma te plannen.