02
februari
2024
|
07:00
Europe/Amsterdam

Groeiende Populariteit van bio Sugar Snaps

Week 6

Sugar snap

 

Sugar snaps, met hun knapperige textuur en zoete smaak, zijn snel aan het uitgroeien tot een favoriete snack. Deze veelzijdige groente is ideaal voor allerlei gerechten, van verse salades tot hartige maaltijden, en is vooral populair onder bewuste consumenten die zowel smaak als duurzaamheid belangrijk vinden.  

Onze sugar snaps zijn vanaf week 11 afkomstig uit Guatemala, waar ze op een biologische en milieuvriendelijke wijze worden geteeld. Uiteraard komen ze met de boot! 

 

De Ideale Snack voor Elke Gelegenheid 

Onze sugar snaps zijn los verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, inclusief de handige 150-gram flowpacks, die we in Guatamala produceren. Deze verpakkingen zijn leuk voor een snelle snack, een gezonde toevoeging aan je lunch, of als een perfecte portie voor bij de borrel. Ze kunnen rauw gegeten worden, wat ze tot een makkelijke en voedzame optie maakt. 

Culinaire Inspiratie 

Sugar snaps zijn ongelooflijk veelzijdig in de keuken. Ze zijn heerlijk in salades, kunnen kort gestoomd of geroerbakt worden in Aziatische gerechten, of toegevoegd worden aan pasta's en roerbakgerechten voor een knapperige twist. Hun zoete smaak is ook een fantastische balans in pittige en gekruide gerechten. 

Vooruitblik op het Nieuwe Seizoen 

Met veel enthousiasme kijken we uit naar het nieuwe seizoen, waarin we van week 27 in 2024 tot week 19 in 2025 een constante aanvoer van onze heerlijke sugar snaps garanderen. Dit zorgt ervoor dat onze klanten het hele jaar door kunnen genieten van deze gezonde en smaakvolle snack.