16
februari
2024
|
07:00
Europe/Amsterdam

Nieuw "Inverted Natural Branding"

Maak je product zichtbaarder

INVERTED NATURAL BRANDING

 

Sinds de invoering van Natural Branding in 2016 is er al veel door ontwikkeld. Steeds meer producten kunnen van een logo en/of PLU code voorzien worden. Tegenwoordig voeren we met veel retail-partners o.a. avocado, gember, mango, limes, pompoenen en zoete aardappelen met Natural Branding. Zowel onder Nature & More als private-label.  

Een terugkerende wens van klanten is dat het nog beter zichtbaar zou worden. Dit zou het verwerken aan de kassa aanzienlijk verbeteren alsmede de herkenbaarheid als zijnde bio voor de consument. Hierdoor zijn we in het verleden bijvoorbeeld ook al dubbelzijdig gaan branden.  

Nu komt Eosta met ‘Inverted Natural Branding’. Een techniek waarbij we het logo of de code diapositief branden ofwel de omgeving branden maar het logo- of de tekst hiervan juist niet. Hierdoor simuleren we de form van een etiket waardoor er meer contrast ontstaat met de eigen kleur van het product. Zichtbaarheid van het gelaserde logo wordt hierdoor veel beter en de klant kan het product nog beter als biologisch herkennen!