infographic
06
juli
2023
|
10:54
Europe/Amsterdam

Premium smaakvolle biologische Druiven uit Europa, een schot in de roos!

Mingolo Mango (2)

 

PREMIUM . SMAAK . ZOET . STERK . EUROPA . ZADELOOS . ZOMER . KNAPPERIG . SMAAKBELEVING . GROOT KALIBER

Eosta-collega's Robert, Gert en Chris hebben de afgelopen maand bestaande en nieuwe telers bezocht in het zonnige Portugal. Robert wil graag hun enthousiasme met jullie delen, vooral als het gaat om de premium druiven. We zijn in de positie om die premium biologische druiven uit Europa te leveren tijdens het zomerseizoen, een schot in de roos!

N&M : Hebben jullie veel geleerd tijdens jullie reis naar Portugal?
Robert: Ja zeker, volgens ons is het heel belangrijk dat je je bestaande en potentiële Nature & More telers regelmatig bezoekt. Korte lijnen, de velden in om te kijken hoe het fruit zich ontwikkelt, wat er speelt bij je teler en wat hun ontwikkelingen zijn op het gebied van duurzaamheid. Bovendien is dit een heel leuk aspect van ons werk.

N&M: Als je praat over de druiven die je hebt ontdekt, beginnen je ogen te schitteren...
Robert: Ja, in Portugal hebben we een reeks van 7 premium variëteiten onder de druiven ontdekt. Vanaf week 33 kunnen we de levering van deze druiven garanderen, tijdens het zomerseizoen! Je proeft de zon in de druiven. Deze productie is geen goedkope massaproductie, maar draait om biologische premiumkwaliteit en smaak.

N&M: Leg ons je smaakervaring uit!
Robert: De smaak is zo goed, zo zoet. Vooral wat betreft de rassen Sweet Nectar en Candy Crunch. Ze doen hun naam eer aan, superzoet als knapperig smeltsnoep.

N&M: Weten jullie al wanneer die zomerdruiven beschikbaar zijn?
Robert: Ja, we hebben het infoblad + kalender bijgevoegd zodat jij als klant contact kunt opnemen met je Eosta accountmanager en je programma kunt inplannen vanaf week 33 op voorhand.

Meer info: stuur ons een e-mail: info@eosta.com

You can taste the sun in the grapes. This production is no cheap mass production but it is all about premium organic quality and taste. The taste is so good, so sweet!

Robert
Written by: Monique Mooij