08
juni
2023
|
11:33
Europe/Amsterdam

Vier de zomer met biologisch groente en fruit!

BBQ menu banner-01 (1)

 

De zomer staat in het teken van tijd buiten doorbrengen met vrienden en familie. Lange, warme, ontspannen avonden met een verfrissend drankje en lekkere "makkelijke" maaltijden.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de barbecue een belangrijke rol speelt tijdens deze zomermaanden. Voor veel mensen betekent barbecueën automatisch veel vlees eten en niet veel anders. Daarom herintroduceert Nature & More haar speciale "BBQ" menu, dat de nadruk legt op heerlijk gegrild biologische groenten en fruit.

Monique Mooij (Marketing & Communicatie) legt uit: "Het doel van de campagne is om consumenten te laten zien dat biologische groenten en fruit een simpel, kleurrijk en heerlijk alternatief zijn voor saaie worstjes en hamburgers. Ze vervolgt: "Om deze boodschap over te brengen, hebben we een reeks aantrekkelijke point-of-sale materialen en een speciale menukaart ontwikkeld om onze klanten en de eindconsument in de winkel te inspireren. Meer informatie, bbq-menu's en een Natural Branding BBQ-logo op je zoete aardappelen? Neem contact op met uw Eosta contactpersoon.