22
juni
2023
|
13:53
Europe/Amsterdam

BBQ Zomer seizoen

Vierkante videos

 

Bio zomer BBQ tijd! Zet je grill, schort & fruit en veggies klaar voor dit zomerfestijn!

De zomer staat in het teken van tijd buiten doorbrengen met vrienden en familie die we al een tijdje niet gezien hebben. Lange, warme, ontspannen avonden met een verfrissend drankje en "makkelijk", lekker eten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de barbecue een belangrijke rol speelt tijdens deze zomermaanden. Barbecueën betekent voor veel mensen automatisch veel vlees eten, verder niet veel. Daarom herintroduceert Nature & More de "Biologische Zomer barbecue", die de geneugten van biologische groenten en fruit in de kijker zet. Het doel is om consumenten te laten zien dat biologische groenten en fruit een fantastisch, eenvoudig, kleurrijk, heerlijk alternatief of begeleiding zijn voor de "same old boring, worsten en hamburgers.

SWEET POTATO SUMMER BBQ, ben je klaar voor een biologisch zomer festijn?! Steek je grill aan voor deze verrukkelijke geroosterde zoete aardappelen! Snijd ze in plakjes, voeg een beetje olie, zout en rozemarijn toe, en rooster ze. Serveer met een zure room & bieslook dip, of nog beter een verse quacamole gemaakt van onze biologische Living Wage inclusieve avocado's uit Kenia! Perfect voor dippen, sauzen en salades.

Echte mannen grillen groen - wees creatief en gril al je favoriete groenten. Als dessert kunt u geroosterde ananas, geserveerd met mascarpone, gegrilde appelschijfjes met een snufje kaneel, en geroosterde sinaasappels met een bolletje ijs.